موضوعات = تغذیه
تغییر در رشد و غلظت عناصر غذایی گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در واکنش به تلقیح گونه‌های مختلف قارچ مایکوریزا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1402

10.22070/hpn.2023.16447.1172

شکیلا غروری؛ محمد مقدم؛ نسرین فرهادی


کارایی تغذیه برگی سیلیسیم و تاثیر آن بر عملکرد گیاه گوجه فرنگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1403

10.22070/hpn.2024.17676.1183

محمد حسن فلاح کیاپی؛ سید جلال طباطبایی؛ کامران قاسمی


بررسی واکنش‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی دو گونه کاسنی (Cichorium sp.) به کاربرد سطوح مختلف سولفات آمونیوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1403

10.22070/hpn.2024.17986.1186

سعیده محتشمی؛ محمود اسماعیل پور؛ عسکر غنی


تاثیر محلول‌پاشی اسیدجیبرلیک، سولفات مس و سولفات پتاسیم بر برخی شاخص‌های کمی و کیفی میوه انار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1403

10.22070/hpn.2024.18835.1190

فرشته پورشیب؛ جواد Erfani؛ عبدالکریم زارعی


تاثیر سطوح مختلف کلسیم و بُر روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم (Polianthes tuberosa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 خرداد 1403

10.22070/hpn.2024.17224.1180

محمد علی خلج؛ مصطفی کوزه گر کالجی


اثرات نیتروژن و روی بر کمیت و کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limettioides Tan.) روی پایه مکزیکن‌لایم (Mexican lime) در شرایط خاک آهکی

دوره 4، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 41-56

10.22070/hpn.2021.5682.1104

سیدعبدالحسین محمدی جهرمی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ وحید عبدوسی؛ علیرضا طلایی