اسدی کنگرشاهی، علی، نگین اخلاقی امیری و مجتبی محمودی. 1380. شناخت ناهنجاریهای تغذیهای در مرکبات مازندران (محدودیتها و توصیهها) قسمت اول ـ عناصـر پر مصرف و میان مصرف. نشریه فنی شماره 268. نشرآموزش کشاورزی. سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، وزارت کشاورزی، کرج، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی، نگین اخلاقی امیری و مجتبی محمودی. 1381. شناخت ناهنجاریهای تغذیهای در مرکبات مازندران (محدودیتها و توصیهها): قسمت دوم ـ عناصر ریزمغذی. نشریه فنی شماره 269. نشر آموزش کشاورزی، سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، وزارت کشاورزی، کرج، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی و نگین اخلاقی امیری. 1395. تاثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت نارنگی انشو. نشریه پژوهشهای خاک، جلد 30، شماره 2، موسسه تحقیقات خاک و آب. کرج. ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی و نگین اخلاقی امیری. 1395. سرمازدگی درختان میوه (مبانی، اصول و راهکارهای عملی کاهش خسارت)، جلد اول. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی و همکاران. 1396. دستورالعمل مدیریت تلفیقی حاصلخیزی خاک و تغذیه درختان مرکبات در شمال و جنوب کشور. انتشارات موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، کرج، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی. 1398. بررسی وضعیت مدیریت منگنز متناسب با مراحل رشد و تاثیر آن بر عملکرد و کیفیت مرکبات شرق مازندران. مجله پژوهشهای خاک، جلد 9 شماره 5، موسسه تحقیقات خاک و آب. کرج. ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی. 1398. مدیریت کوددهی درختان بارده مرکبات. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی. تهران، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی. و نگین. اخلاقی امیری. 1393. تغذیه پیشرفته و کاربردی مرکبات، جلد اول. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی. و نگین. اخلاقی امیری. 1393. تغذیه پیشرفته و کاربردی مرکبات، جلد دوم. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی، نگین اخلاقی امیری و علیرضا فلاح. 1397. راهنمای نمونهبرداری و تفسیر نتایج تجزیه خاک و برگ برای درختان مرکبات. نشریه فنی 561، موسسه تحقیقات خاک و آب، کرج، ایران.
اسدی کنگرشاهی، علی، نگین اخلاقی امیری و محمد جعفر ملکوتی. 1390. تاثیر مصرف چهار ساله روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین. مجله علوم خاک و آب. جلد 42، شماره 1، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
امامی، عاکفه. 1375. روشهای تجزیه گیاه. نشریه شماره 982، موسسه تحقیقات خاک و آب، تهران، ایران.
دانشنیا، عبدالعظیم و حمید رستگار.1377. بررسی نقش پتاسیم در کاهش آب مصرفی و تأثیر متقابل آب و پتاسیم بر کمیت و کیفیت محصول پرتقال محلی با روش آبیاری قطرهای. مجله علمی پژوهشی خاک و آب. شماره 12، جلد 5. صفحات 62 الی 71. موسسه تحقیقات خاک و آب، تهران، ایران.
ملکوتی، محمدجعفر.1380. گزارش نهایی پروژه شناخت ناهنجاریهای تغذیای در درختان میوه و ارائه راه حلهای اجرایی توصیه بهینه کودی برای افزایش تولید و ارتقای کیفی تا حد استاندارد جهانی شماره ثبت31305311 سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی تهران، ایران.
ملکوتی، محمدجعفر.1397. مصرف بهینة کود برای تولید محصولاتکشاورزی سالم: تعیین مقدار، نوع و زمان مصرف کودها برای دستیابی به خودکفایی نسبی، امنیت غذایی و افزایش درآمد کشاورزان. "چاپ چهارم با تجدید نظر کلی". خانه کشاورز، شماره 104، 424 صفحه، انتشارات مبلغان، تهران، ایران.
ﻣﻠﮑﻮﺗﯽ، محمدجعفر، احمد ﺑﺎیﺑﻮردی وسید جلال ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ.1383. مصرف بهینه کود گامی موثر در افزایش عملکرد و ﺑﻬﺒﻮد ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﺎﻫﺶ آﻻﯾﻨﺪهﻫﺎ در ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺳﺒﺰی و ﺻﯿﻔﯽ و ارﺗﻘﺎء ﺳﻄﺢ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﺎﻣﻌـه. ﻧـﺸﺮ ﻋﻠـﻮم ﮐـﺸﺎورزی کاربرد. دفتر سبزی و صیفی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی. 338 ﺻﻔﺤﻪ .ﺗﻬﺮان، اﯾﺮان.
Alloway, BJ. 2004. Zinc in soils and crops nutrition. International Zinc Association (IZA). Brussels, Belgium.127 p.
Marschner, H. 1995. Mineral Nutrition in Higher Plants. Academic Press, San Diego, CA.
Obreza, T.A. & K.T. Morgan. 2011. Nutrition of Florida Citrus Trees. UF, University of Florida, IFAS Extension.
Snyder, R.L, Melo-Abreu, P.J . 2005. Frost Protection: fundamentals, practice and economics. Volme I, FAO, Rome, Italy.