امیری، م.، 1391. بررسی تأثیر اسید هیومیک بر اجزاء عملکرد و دوام عمرگل دو رقم گل شاخه بریده ژربرا، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار.
تولائی، م.، 1380. راهنمای کاشت گیاهان گلخانه ای به روش هیدروپونیک در سطح تجاری. نشر آموزش کشاورزی، کرج. ایران.436 صفحه.
چمنی، ا. اسماعیل پور، ا. پور بیرامی، ی. ملکل لجایر، ح. و سعادتی، ا.، 1391. بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس ازبرداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه. مجله علوم وفنون باغبانی، علوم و صنایه کشاورزی (جلد، 26) شماره 2، صفحات 152-147.
خوشخوی، م. شیبانی، ب. روحانی، ا. و تفضلی، ع.، 1391. اصول باغبانی. چاپ بیستم. انتشارات دانشگاه شیراز. 556 صفحه.
راحمی، م.، 1382. فیزیولوژی پس از برداشت (مقدمهای بر فیزیولوژی و جابجایی میوه سبزیها و گیاهان زینتی)، انتشارات دانشگاه شیراز. چاپ سوم. 250 صفحه.
ریزی، س.، 1389. اثر تغذیه سیلیسیم وکاربرد سالیسیلیک اسید در شرایط آبکشت بر کیفیت رز شاخه بریدنی و بیماری سفیدک پودری. رساله دکتری گروه باغبانی دانشگاه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی.
سبحانی، ی. رسولی، م. و موحدی، ز.، 1395. تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی برخی از صفات مورفولوژی و فیزیولوژی گل شاخه بریده لیلیوم رقم رویال ترینیتی در شرایط گلخانهای. اولین کنگره بین المللی و دومین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران.
فهیمی، ه.، 1376. تنظیم کننده های رشد گیاهی. انتشارات دانشگاه تهران، ۲۷۱ صفحه.
نیکبخت، ع. کافی، م. بابالار، ن. اعتمادی، ح. ابراهیم زاده، ع. و ییپینگ، ش.، ١٣٨٦. اثر اسید هیومیک بر جذب کلسیم و رفتار فیزیولوژیکی پس از برداشت گل ژربرا. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. ٨ (٤):237-٢48.
Abusuwar, A.O. and Omer, E.A. 2011. Effect of intercropping, phosphorus solubilizing bacteria rhizobium inoculation on the growth and nodulation of some leguminous. Agriculture and Biology Journal of North America. 2 (1): 109–124.
Anderson, N.O. 2006. Flower breeding and genetics, Issues, challenges and opportunities for the 21 century. Netherlands. 700 pp.
Autio, J. 2006. Supplementary lighting regimes strongly affect the quantity of gerbera flower yield.
Acta Horticulturae. 515: 91-98.
Bakker, J. Bridle, P. and Bellworthy, S.J. 1994. Strawberry juice color; A study of the quantitative and qualitative pigment composition of juices from 39 genotypes. Journal of Science and Food Agriculture. 64(1): 7-31.
Bhosale, K.S. and Shinde, B.P. 2011. Influence of arbuscular mycorrhizal fungi on proline and chlorophyll content in Zingiber officinale Rosc grown under water stress. Indian Journal of Fundamental and Applied Sciences. 1(3): 172-176.
Burchi, G. Prisa, D. Ballarin, A. and Menesatti, P. 2010. Improvement of flower color by means of leaf treatments in lily. Horticultural Science. 125: 456_460.
Cardoso, I.M. and Kuyper, T.W. 2006. Mycorrhizas and tropical soil fertility. Agriculture Ecosystems and Environment. 116(1): 72-84
Chance, B. and Maehly, A.C. 1995. Assay of catalase and peroxidase. In: S.P. Culowic and N.O. Kaplan (Eds.). Methods in Enzymology. Vol. 2. Academic Press. Inc. New York. 814 p.
Chen, X.H. and Zhao, B. 2007. Arbuscular mycorrhizal fungi mediated uptake of lanthanum in Chinese milk vetch (Astragalus sinicus L.). Chemosphere. 68(8): 1548-1555.
Chutichudet, P. Chutichudet, B. and Boontiang, K. 2010. Effect of 1-MCP fumigation on vase life and other postharvest qualities of Siam tulip (Curcuma aeruqinosa Roxb) cv. Laddawan. International Journal of Agriculture Research. 5:1-10.
Dhindsa, R.S. Dhindsa, P. and Thorpe, T.A. 1981. Leaf senescence: correlated with increased levels of membrane permeability and lipid peroxidation and decreased levels of superoxide dismutase and catalase. Environtal and Experimental Botany. 32:93-101.
Ebrahimzadeh, A. and Seyfi, Y. 1999. Storage and handling of cut flowers, ornamental green plantsand pot plants. (Translation). Akhtar Publications. 233.
Emam, Y. and Ziaei, E. 2010. Evaluation of Water and Photosynthetic Nitrogen Use Efficiency in Two Maize Hybrids. Iranian Journal of field Crop Science. 41(3): 423-432.
Eyheraguibel, B. Silvestre, j. and Morard, P. 2008. Effects of humic substances derived fromorganic waste enhancement on the growth and mineral nutrition of maize. Bioresource Technology. 99(10): 4206-4212.
Farzaneh, M. Vierheilig, H. Lossll, A. and Kaull, HP. 2011. Arbuscular mycorrhiza enhances nutrient uptake in chickpea. Plant Soil Environment. 57:465–470.
Karakurt, Y. Unlu, H. and Padem, H. 2009. The influence of foliar and soli fertiizationn of humic acid on yeild and quality of pepper. Plant and soil. 59(3): 233-237.
Li, Z. Wang, L. Wang, W. and Zhu, Y. 2007. Physiological effect and application of 1-MCP on delaying fruit senescence. Plant Physiology Communications. 43: 201-206.
Lorence, R. Neil, O. Mattson, S. and Lieth, H. 2006. Predicting Stem Length of Cut Flower Roses at Harvest Using Stem Elongation Rates in Relationship to Developmental Events. Acta Horticulturae. 718.
Marschner, H. 2005. Mineral Nutrition of Higher Plants. 2nd Ed., Academic Press, New York.
Maxwell, K. and Johnson, G.N. 2000. Chlorophyll fluorescence, a practical guide. Journal of Experimental Botany. 51(345): 659-668.
Michalczuk, B. Goszczynska, D.M. Rudnicki, R.M. and Halevy, A.H. 2010. Calcium promotes longevity and bud opening in cut rose flowers. Isr. American Journal of Botany. 38: 209-215.
Nielsen, K.B. Kjoller, R. Olsson, P.A. Schweiger, P.F. Andersen, F.O. and Rosendahl, S. 2004. Colonization intensity and molecular diversity of arbuscular mycorrhizal fungi in the aquatic plants Littorella uniflora and Lobelia dortmanna in southern Sweden. Mycological Research. 108: 616–625.
Nikbakht, A. Kafi, M. Babalar, M. Xia, Y.P. Luo, A. and Etemadi, N. 2008. Effect of commercial humic acid on plant growth, nutrients uptake and postharvest life of gerbera. Journal Plant Nutrition. 31: 2155-2167.
Qiang, X. Weiss, M. Kogel, K.H. and Schafer, P. 2011. Piriformospora indica mutualistic basidiomycete with an exceptionally large plant host range. Molecular Plant Pathology. 13(5): 508-518.
Soleimani Aghdam, M. Hassanpour Aghdam, M. Paliyat, G. and Farmani, B. 2012. The language of calcium in postharvest life of fruits, vegetables and flowers. Horticulturae Scientia. 144: 102-115.
Spanou, C.I. Veskoukis, A.S. Stagos, D. Liadaki, K. Aligiannis, N. Angelis, A. Skaltsounis, A.L. Anastasiadi, M. Haroutounian, S.A. and Kouretas, D. 2012. Effects of Greek legume plant of extracts on xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase activities. Journal of Physiology and Biochemistry. 68(1): 37-45.
Subramanian, K. Santhanakrishnan, P. and Balasubramanian, P. 2006. Responses of field grown tomato plants to arbuscular mycorrhizal fungal colonization under varying intensities of drought stress. Scientia Horticulturae. 107: 245–253.
Verma, S. Varma, A. Rexer, K.H. Hassel, A. Kost, G. Sarbhoy, A. Bisen, P. Bütehorn, B. and Franken, P. 1998. Piriformospora indica, gen. et sp. nov., a new root-colonizing fungus. Mycologia. 896-903.
Wang, B. and Qiu, Y.L. 2006. Phylogenetic distribution and evolution of mycorrhizas in land plants. Mycorrhiza. 16(5), 299-363.
Xie, M. Zhang, J. and Xie, J. 2003. Relationships between some physio-biochemical changes and senescence during storage in bitter gourd. Acta Botanica Boreali-Occidentalia Sinica. 24(4): 716-719.
Yamasaki, S. and Dillenburg, L.R. 1999. Measurements of leaf relative water content in Araucaria angustifolia. Revista Brasileira de Fisiologia Vegetal. 11(2):69-75.
Zhu, Y.G. and Miller, R. 2003. Carbon cycling by arbuscular mycorrhizal fungi in soil-plant systems. Trends in Plant Science. 8(9): 407-409