• صفحه اصلی
  • مرور مقالات
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • انجمن علمی
  • برای نویسندگان
    • راهنمای نگارش و ارسال مقاله
    • راهنمای مشابهت‌یابی مقاله
  • برای داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = خرمی وفا، محمود
تعداد مقالات: 1
اثر زمان تقسیط کود نیتروژن و سلنیوم بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و پیش‌ ماده‌های طعم پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 3، شماره 2، آذر 1399، صفحه 87-106

10.22070/hpn.2020.5403.1092

فرحناز ویسی علی‌اکبری؛ محمود خرمی وفا؛ معصومه عامریان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.16 M

نشریه تغذیه گیاهان باغی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 5 (1401)
دوره 4 (1400)
دوره 3 (1399)
دوره 2 (1398)
دوره 1 (1397)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • کسب رتبه «ب» در ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم در سال 1398 1399-09-08

این نشریه تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین المللی قرار دارد. 

The journal is licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC By 4.0).

 

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©