نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتراکنوز اثر نیترات پتاسیم بر رشد و رنگیزه های فتوسنتزی ریحان آلوده به Colletotrichum gloeosporioides [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 49-58]
  • آنتوسیانین بررسی تاثیرکود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 17-28]
  • آنتی اکسیدان بررسی تاثیرکود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 17-28]
  • آنتی اکسیدان تاثیر مصرف متعادل کود برویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی به لیمو ((Lippia citriodora [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • آهن تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 37-50]

ا

  • اسانس تاثیر مصرف متعادل کود برویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی به لیمو ((Lippia citriodora [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • اسفناج بررسی اثرات مصرف کادمیوم و ورمی‌کمپوست بر برخی پارامترهای رشدی گیاه اسفناج (Spinaceaoleracea L.) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 25-36]
  • اندام هوایی بررسی اثرات مصرف کادمیوم و ورمی‌کمپوست بر برخی پارامترهای رشدی گیاه اسفناج (Spinaceaoleracea L.) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 25-36]

ب

  • بادرشبو تاثیر نانو کود آهن بر خصوصیات جوانه زنی و الگوی پروتئینی دو گونه از تیره نعناعیان (Lamiaceae) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
  • بادرنجبویه تاثیر نانو کود آهن بر خصوصیات جوانه زنی و الگوی پروتئینی دو گونه از تیره نعناعیان (Lamiaceae) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
  • بالنگو بررسی نسبت نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر میزان ماده خشک و محتوی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات بیوشیمیایی قند و پرولین اندام های هوایی و ریشه گیاه دارویی بالنگو(lallemantia royleana L.) تحت شوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 65-76]

پ

  • پتاسیم تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 37-50]
  • پومیس مطالعه کارایی جذب فسفر و برخی ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی درخت هلو رقم انجیری در شرایط منابع و روشهای مختلف مصرف کودهای فسفره [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 15-24]

ت

  • تغذیه مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنسانتره کود مرغ بر صفات رویشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • توت‌فرنگی بررسی تاثیر محلول‎پاشی برگی گلوکز و مونوپتاسیم‌فسفات (KH2PO4) بر برخی صفات توت‌فرنگی رقم کاماروسا در سیستم هایدروپونیک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 51-64]

ج

  • جوانه زنی تاثیر نانو کود آهن بر خصوصیات جوانه زنی و الگوی پروتئینی دو گونه از تیره نعناعیان (Lamiaceae) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]

ر

  • رنگیزه های فتوسنتزی مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنسانتره کود مرغ بر صفات رویشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • ریحان اثر نیترات پتاسیم بر رشد و رنگیزه های فتوسنتزی ریحان آلوده به Colletotrichum gloeosporioides [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 49-58]

ز

  • زعفران مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنسانتره کود مرغ بر صفات رویشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]

س

  • سرمازدگی تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 37-50]

ش

  • شوری بررسی نسبت نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر میزان ماده خشک و محتوی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات بیوشیمیایی قند و پرولین اندام های هوایی و ریشه گیاه دارویی بالنگو(lallemantia royleana L.) تحت شوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 65-76]

ف

  • فسفات اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد، رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • فسفر مطالعه کارایی جذب فسفر و برخی ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی درخت هلو رقم انجیری در شرایط منابع و روشهای مختلف مصرف کودهای فسفره [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 15-24]
  • فسفیت اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد، رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • فنل کل اثر نیترات پتاسیم بر رشد و رنگیزه های فتوسنتزی ریحان آلوده به Colletotrichum gloeosporioides [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 49-58]
  • فنول بررسی تاثیرکود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 17-28]

ق

  • قند بررسی نسبت نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر میزان ماده خشک و محتوی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات بیوشیمیایی قند و پرولین اندام های هوایی و ریشه گیاه دارویی بالنگو(lallemantia royleana L.) تحت شوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 65-76]

ک

  • کادمیوم بررسی اثرات مصرف کادمیوم و ورمی‌کمپوست بر برخی پارامترهای رشدی گیاه اسفناج (Spinaceaoleracea L.) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 25-36]
  • کارایی جذب مطالعه کارایی جذب فسفر و برخی ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی درخت هلو رقم انجیری در شرایط منابع و روشهای مختلف مصرف کودهای فسفره [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 15-24]
  • کلاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنسانتره کود مرغ بر صفات رویشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • کلسیم تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 37-50]
  • کود آلی مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنسانتره کود مرغ بر صفات رویشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
  • کوددهی سنتی تاثیر مصرف متعادل کود برویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی به لیمو ((Lippia citriodora [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • کیفیت تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 37-50]

گ

  • گلوکز بررسی تاثیر محلول‎پاشی برگی گلوکز و مونوپتاسیم‌فسفات (KH2PO4) بر برخی صفات توت‌فرنگی رقم کاماروسا در سیستم هایدروپونیک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 51-64]

م

  • متابولیتهای ثانویه بررسی تاثیرکود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 17-28]
  • محتوای پرولین بررسی نسبت نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر میزان ماده خشک و محتوی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات بیوشیمیایی قند و پرولین اندام های هوایی و ریشه گیاه دارویی بالنگو(lallemantia royleana L.) تحت شوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 65-76]
  • محلولپاشی مطالعه کارایی جذب فسفر و برخی ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی درخت هلو رقم انجیری در شرایط منابع و روشهای مختلف مصرف کودهای فسفره [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 15-24]
  • مصرف متعادل کود تاثیر مصرف متعادل کود برویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی به لیمو ((Lippia citriodora [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • مونوپتاسیم‌فسفات بررسی تاثیر محلول‎پاشی برگی گلوکز و مونوپتاسیم‌فسفات (KH2PO4) بر برخی صفات توت‌فرنگی رقم کاماروسا در سیستم هایدروپونیک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 51-64]

ن

  • نانوکود آهن تاثیر نانو کود آهن بر خصوصیات جوانه زنی و الگوی پروتئینی دو گونه از تیره نعناعیان (Lamiaceae) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
  • نیترات پتاسیم اثر نیترات پتاسیم بر رشد و رنگیزه های فتوسنتزی ریحان آلوده به Colletotrichum gloeosporioides [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 49-58]
  • نیترات ردوکتاز بررسی نسبت نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر میزان ماده خشک و محتوی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات بیوشیمیایی قند و پرولین اندام های هوایی و ریشه گیاه دارویی بالنگو(lallemantia royleana L.) تحت شوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 65-76]

و

  • واژه‌های کلیدی: کلم بروکلی اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد، رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • ورمی کمپوست بررسی اثرات مصرف کادمیوم و ورمی‌کمپوست بر برخی پارامترهای رشدی گیاه اسفناج (Spinaceaoleracea L.) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 25-36]
  • وزن خشک بررسی اثرات مصرف کادمیوم و ورمی‌کمپوست بر برخی پارامترهای رشدی گیاه اسفناج (Spinaceaoleracea L.) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 25-36]

ه

  • هایدروپونیک بررسی تاثیر محلول‎پاشی برگی گلوکز و مونوپتاسیم‌فسفات (KH2PO4) بر برخی صفات توت‌فرنگی رقم کاماروسا در سیستم هایدروپونیک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 51-64]