کلیدواژه‌ها = ریشه
ارزیابی عصاره و اسانس زعفران وتیمار سالیسیلیک اسید بر جوانه زنی و مراحل ابتدایی رشد فستوکای بلند (Scherb. Festuca arundinacea) تحت تنش کلرید سدیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1402

10.22070/hpn.2023.16276.1173

ایمان تصدیقی ثانی؛ ایمان روح اللهی؛ حسین دهقان


تاثیر شوری کلریدسدیمی بر برخی خصوصیات رشدی و مورفولوژی ریشه سه رقم پسته

دوره 3، شماره 2، آذر 1399، صفحه 17-28

10.22070/hpn.2020.5019.1063

امید یزدی سجادیه؛ ابراهیم پناهپور؛ حبیب اله نادیان؛ علی غلامی